Перестань відкладати і запишись на курс польської мови!

 

Перестань відкладати і запишись на курс польської мови!

Чому?

  1. Бо в Тебе буде висококваліфікований викладач, що має диплом вчителя польської мови та літератури, а на додачу міжнародний сертифікат, що підтверджує знання польської мови на рівні С2! (чи є ще хтось з таким рівнем у Харкові? – ми поки що не знайшли жодного, якщо когось знаєш — похвалися нам).
  2. Заняття проводяться виключно польською мовою.
  3. Ми гарантуємо цікаві, креативні заняття та індивідуальний підхід.
  4. У групі навчаються не більше 5 осіб.
  5. Вартість заняття лише 100грн/90хв (4000грн за весь курс).
  6. Після опанування мови хоча б на базовому рівні є можливість брати участь у різноманітних БЕЗКОШТОВНИХ курсах для розвитку лідерських якостей, для спілкування і знайомства з активними польськомовними людьми. Лише за минулий рік наші учні відвідали Львів, Івано-Франківськ, Яремче, Київ. І це в умовах карантину!
  7. У нас є шикарна бібліотека з чудовими книжками й навіть автографами сучасних польських поетів та письменників. Є майже повне зібрання Ольги Токарчук і навіть її автограф! Так-так, це саме вона нещодавно отримала Нобелівську премію з літератури.
  8. Участь у всіх святах та заходах які ми проводимо БЕЗКОШТОВНА. Ми дбаємо не лише про знання мови, а й прагнемо аби наші учні полюбили й польську літературу, познайомилися з польськими традиціями, звичаями та культурою.
  9. Ми маємо гарну колекцію настільних ігор і, звичайно, граємо в них у чудовій компанії. Долучайся!
  10. Ми підтримуємо дружні зв’язки з іншими польськими організаціями.

+ Нас підтримують польські фонди, Осередок Розвитку Польської Освіти за Кордоном та Генеральне Консульство Республіки Польща у Харкові.

І на останок: польська може стати не лише Твоєю супер силою, а і підґрунтям для активного суспільного життя, нових знайомств та знаходження нових друзів.

Наш Центр – це велика родина. Завітай до нас і переконайся.