“Polak Mały” pod “Drzewem”

 

“Polak Mały” pod “Drzewem”

З 2017 року в Харкові діє клуб для дітей “Polak Mały” під керівництвом Олесі Зламанець. Так склалося, що Олеся переїздить до Польщі, однак для неї дуже важливо, щоб клуб продовжував роботу та розвивався. Тому вона вирішила передати його під опіку Польського Культурно-Освітнього Центру “Drzewo”.
Через карантин було вирішено не організовувати жодних прощальних вечірок та офіційної передачі клубу. Зробили лише кілька фотографій на згадку.
Від Олесі ми отримали багато матеріалів, раніше переданих Генеральним Консульством Республіки Польща у Харкові та різними фондами. Це буде гарним початком роботи клубу за новою адресою. Вочевидь, що Олеся почувається пригнічено через переїзд і вже сумує за коханими дітьми однак тішиться, що залишає частинку своєї душі у вигляді клубу, що її творіння не перестане існувати.
Маємо надію справдити ці сподівання. Дякуємо за довіру і розуміємо, наскільки це велика відповідальність.
До вересня ми плануємо закінчити ремонт і обладнати кімнату для занять з дітьми. Вже невдовзі ми зможемо запросити наших маленьких гостей до нашого центру на перші заняття. Чесно кажучи, дуже цього чекаємо, бо робота з дітьми надихає і додає сил на нові проекти. Найважливіше, щоб діти були задоволені, хотіли вчитися і пізнавати польську культуру через гру, вдосконалювали свої здібності. Зі свого боку зробимо для цього усе можливе.
Пані Олесю, бажаємо вдалого переїзду! Нехай побут у Польщі виправдає усі Ваші очікування. Нехай у новому домі відбудеться безліч вдалих подій. Нехай не забракне у ньому щастя, любові та радості.